Βιογραφικό σημείωμα 

• Σπουδές και βιώματα

 

Γεννηθηκε και μεγάλωσε στην Αθηνα, και αποφοίτησε μετ´ επαίνων απο το Κολλέγιο Αθηνων. Την ίδια χρονιά πρώτευσε στις πανελλήνιες εξετάσεις με αποτέλεσμα να εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών ως υπότροφος του ΙΚΥ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της ασχολήθηκε στενά με το ερασιτεχνικό φοιτητικό θέατρο Μετά την αποφοίτηση απο την Ιατρική Σχολή το 2005, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στη Βιοστατιστική στο ίδιο Πανεπιστήμιο, αναπτύσσοντας παράλληλα εκτενές ερευνητικό έργο.


• Επαγγελματική εμπειρία

 

Το 2008 ολοκλήρωσε με επιτυχία τον κύκλο εξετάσεων πιστοποίησης ιατρών στις ΗΠΑ USMLE), και από το 2008 ως και το 2012 ασκήθηκε στις ειδικότητες της Παθολογίας, της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης ασθενών με χρόνια νοσήματα και της Γηριατρικής στα Πανεπιστήμια AECOM και NYU της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ. Μετά την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας του Αμερικανικού Κολλεγίου Εσωτερικής Παθολογίας και την απόκτηση άδειας άσκησης επαγγέλματος στην πολιτεία της Νέας Υόρκης (ACGME Board Certification), επέστρεψε στην Ελλάδα για να προσφέρει στους συμπατριώτες της την καλύτερη δυνατή περίθαλψη εντός και εκτός νοσοκομείου. Από το 2016 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην πλατεία Μαβίλη.

 

Με την επιστροφή της στην Ελλάδα καταπιάστηκε με κλινικό, ερευνητικό και διδακτικό έργο στην Ά Παθολογική και την Α´ Προπαιδευτικη Παθολογική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου είναι υποψήφια διδάκτωρ με επιβλέπουσα την αναπληρώτρια καθηγήτρια Ρευματολογίας κα Μαρία Τεκτονίδου και θέμα την επιδημιολογική μελέτη της αθηρωματικής νόσου σε ασθενείς με χρόνια αυτοάνοσα νοσήματα. Έχει συμμετάσχει ως επιστημονική επιμελήτρια στην ελληνική έκδοση του βιβλίου "Εμείς οι Θνητοί" του Atul Gawande (Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης), με αντικείμενο τη φιλοσοφία ιατρικής φροντίδα ασθενών με βαρειά και ανίατα νοσήματα. 

 

  

 Ιατρείο

Τιμολεοντος Βάσσου 17
11521 Πλατεία Μαβίλη

Δεχεται με προσυνεννόηση: 

ev.kravvariti@gmail.com

6931-369-389, 693-687-6850